Houten pallets

U wil vracht vervoeren, maar daarbij natuurlijk gebruik maken van pallets om uw vracht veilig en ongeschonden op de plaats van bestemming te krijgen? Pallets kunnen hier een uitstekende oplossing voor zijn. Pallets vormen een zeer stevige ondergrond voor al uw soorten vracht. Vooral voor zwaardere materialen kunnen pallets een uitstekende oplossing zijn. Pallets die gebruikt worden voor vervoer zijn ook nog eens zeer goedkoop.

Afmetingen

Pallets kunnen geleverd worden in allerlei afmetingen. Of u nu pallets zoekt die geschikt zijn voor het vervoeren van vracht, pallets voor uw magazijn opslag of voor verschillende doeleinden in uw winkel. U kunt pallets krijgen in verschillende afmetingen. U heeft keuze uit 80x120 cm, 100x120 cm en zelfs nog grotere uitvoeringen.

Gebruikte materialen

Afhankelijk van uw doel zijn er verschillende pallets te verkrijgen. Wat dacht u van europallets, blokpallets, kartonnen pallets of misschien zelfs wegwerp pallets? Al deze pallets zijn gemaakt van verschillende materialen. Deze verschillende materialen zorgen ervoor dat al deze soorten pallets voor verschillende doelen gebruikt kunnen worden.

Mogelijkheden pallets

De mogelijkheden voor pallets zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar zeewaardige verpakkingen voor het vervoeren van vracht, in uw winkel of magazijn gebruik wil maken van display opstellingen door middel van kartonnen pallets of misschien zelfs pallets wil gebruiken voor meubels zoals voor onderstellen van banken of bedden. Pallets geven u een ruim scala aan mogelijkheden en zijn in zowel het onderhoud als in de aanschaf helemaal niet duur. Daarnaast heeft u de keuze uit een kwaliteitsaanbod.