Houten kerstboom

U heeft al jaren met Kerstmis een echte dennenboom, u bent intussen al overgestapt op een kunst kerstboom (tip: kerstboom kunst voor kunst kerstboom aanbiedingen), maar het wordt toch tijd voor iets anders? Misschien bent u uitgekeken op wat u altijd heeft, of heeft u misschien uw huiskamer of andere ruimte voorzien van een nieuw interieur? Met een kerstboom heeft u ontzettend veel mogelijkheden. U hoeft zelfs niet eens direct een boom te kopen, maar u kunt bijvoorbeeld uw eigen houten kerstboom zelf maken. Deze nieuwe design-kerstboom kan dan volledig worden aangepast op uw eigen interieur.

Mogelijkheden van houte kerstbomen

Houten kerstbomen hebben verschillende vormen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een aantal stukken hout in de vorm van een kerstboom aan elkaar te spijkeren. Dit kan door één lange lat te voorzien van dwarse houten latjes van diverse afmetingen. De langste wordt onderaan erop gespijkerd en hoe meer u naar boven gaat, hoe kleiner de latjes. Uiteindelijk bestaat er dan een houten kersteboom vorm. Deze kerstboom heeft als mogelijkheid dat deze niet persé in de hoek van de kamer moet worden geplaatst. U kunt uw houten kerstboom ook ophangen aan de muur of zelfs aan het plafond. 

Accessoires voor kerstbomen

Houten kerstbomen kunnen voorzien worden van diverse accessoires. U kunt er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om gebruik te maken van de echte kerstballen, beeldjes op uw houten kerstboom te zetten, slingers erom te draperen, kaarsjes of waxine lichtjes op de houten kerstboom te zetten of zelf uw accessoires te knutselen als u hier misschien handig in bent. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Houten design kerstbomen

Sinds kort zijn er ook houten design kerstbomen verkrijgbaar. Deze kant en klare kerstbomen zijn direct klaar voor gebruik, dus wanneer u niet heel erg creatief bent, kunt u ook eenvoudig meedoen met deze nieuwe trend. Ook over accessoires hoeft u zich geen zorgen te maken, deze worden hier altijd bijgeleverd.